7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste butikker på nettet foreslår i dag et bredt udvalg af leveringsmuligheder. Det mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså ultra fleksibel, og oftest ydermere den mindst kostelige leveringsløsning.

Du bør lige så vel påtænke at få ordren bragt til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig som regel en lille smule mere bekostelig, men lige så vel særligt smart. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som jo kræver at du lever i nærheden af internet butikkens arbejdslager.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være yderst afgørende ifald man behøver varerne straks, så af den grund er det altså aktuelt at vi besigtiger den forventede leveringstid ved den pågældende vare.

En lang række e-firmaer i Danmark giver løfte om 1 dags fragt på mange af deres varer, som stiller krav om at orden realiseres forud for et aftalt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ud af døren før logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere online butikker byder på gratis fragt, men typisk er det betinget af at der købes for et konkret beløb. I øvrigt skal man overveje den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket oftest – hvad end du opholder sig ved Horsens, Thisted eller Hørning – er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Online handel vækster kraftigt

Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for alle at finde frem til de bedste priser hos flere forretninger på nettet og følgelig har mange e-forretninger ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på en række af deres produkter – til juniorer, og endvidere også til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange frembyde portofri fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at tjekke nogle enkelte webshops efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at få den prisbilligste pris.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afdrage betalingen af flere omgange.

Forinden folk handler hos en forretning på nettet burde man altid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig sjovt.

Et alternativt forslag kunne måske være at se hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er en tilkendegivelse af at e-butikken imødekommer dansk lovgivning, samt at internet firmaet jævnligt undersøges af fagmænd som er meget fortrolige reglerne. Desuden tilbydes du lejlighed til support, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger som følge af dit indkøb. Link til mere information.

I øvrigt er det smart at køber er sat ind i de mest vedkommende betingelser gældende for købet, fx den returneringsret hjemmesiden lover. Her er det i øvrigt relevant, at man permanent sikrer sin kvittering, så man når som helst vil kunne eftervise sin ordre, om man shopper til en pige eller dreng.

Et bredt udvalg af metoder til levering

Trustpilot frembringer super passende chancer for at efterse en række nuværende kunders observationer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår internet shoppens ratings forud for at du placerer din ordre.

Facebook frembyder lige så vel regulære anstændige chancer for at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk firmaer på nettet hvor det er muligt at skrive en kritik af deres køb, som ligeledes burde benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.