7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række online forretninger tildeler til alt held en række forskellige fragtformer. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo ekstremt praktisk, og i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsversion.

Du kan også tænke over at vælge levering til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Den viser sig jævnligt en kende mindre prisbillig, men endvidere usædvanlig let. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du bor nærved internet firmaets arbejdslager.

Mange online outlets garanterer dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, men husk at det står og falder med at ordren aflægges forinden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ud af døren forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle få webbutikker garanterer fragt uden betaling, men undertiden kun når man indkøber for en bestemt sum. Desuden burde man udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, der tit – uanset om man befinder sig tæt på Odense, Hjørring eller Hundested – er at få bragt din ordre til et udleveringssted.

Ultra bekvemt for folk at finde de laveste priser

Det er jo rigtig simpelt for almindelige dødelige at analysere priser i blandt forskellige internet varehuse hos Kunkvinder og herved har langt de fleste forhandlere på nettet set sig nødsaget til at nedsætte priserne på deres varer – til babyer og børn, men også til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange love fragtfri levering.

Men det kan imidlertid vise sig gunstigt at eftergå et par forskellige internet selskaber efter rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at få den billigste pris.

Du bør dog være årvågen med, at ifald en online butik udbyder varer til salg for en salgspris som kan virke hamrende lav, er det undertiden være en indikation på en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er på den anden side en del af et regulativ, der beskytter køberen overfor uægte internet butikker.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil klare omkostningerne af flere omgange.

Kig hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket

Før nogen handler på en netbutik kunne de når alt kommer til alt skimme netshoppens betingelser, det er dog typisk ikke super interessant.

Alternativet kunne være at se hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en påvisning af at netshoppen opretholder de danske regler, samt at internet selskabet hyppigt monitoreres af eksperter som har indsigt i reglementet på området. Dette er desuden en god anledning til støtte, for så vidt du skulle få udfordringer ved din bestilling.

Foruden dette slår vi et slag for at du er vidende om de fundamentale regler der gælder for handlen, som eksempelvis den ombytningsrettighed virksomheden har. I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man permanent beholder ens faktura, så man til enhver tid vil kunne bekræfte købet, om du shopper til en herre eller dame.

Visse online varehuse garanterer gratis levering

Trustpilot indebærer stort set fine genveje til at eksaminere ret mange eksisterende brugeres oplevelser og af den grund anbefaler vi, at du eksaminerer e-shoppens kritik før du handler.

Facebook forærer dig tilsvarende stort set hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i e-handlens pålidelighed. Her ser vi en del e-butikker som giver folk mulighed for at skrive en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde må bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Vores website er finansieret af reklamer. Vi har aftaler med adskillige online butikker idet vi introducerer deres produkter, og opnår provision om en af de besøgende på vores side realiserer en ordre.

Orientering om varer og online varehuse opretholdes løbende, men vi kan ikke garantere imod korrektioner der er blevet iværksat siden vi sidste gang opdaterede sidens data.