7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del internet forhandlere udlover nu til dags et bredt udvalg af fragtmuligheder. En af dem der er mest populær er lige nu pakkeshoppen, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Den er jo i høj grad gnidningsløs, og mange gange endvidere den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du kunne ligeledes forsøge at få ordren leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Denne bliver undertiden en tand mere omkostningsfuld, men på den anden side særligt bekvem. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid være at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af e-handlens bopæl.

Fragtperioden er naturligvis særdeles væsentlig ifald vi har behov for varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det aldeles meningsfuldt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved den aktuelle vare.

Flere online firmaer stiller garanti om 1 dags fragt på adskillige varenumre, som dog er betinget af at bestillingen realiseres forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet distribueret forinden lagerpersonalet får fri.

Nogle få netshops sikrer levering uden betaling, men tit kræves det at der shoppes for en konkret sum. Ellers må man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmodel, som typisk – uanset om man opholder sig ved Taastrup, Nakskov eller Gilleleje – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

En sikring om at online virksomheden forstår de danske regler

Det er i dag ekstremt smertefrit for internetbrugere at sammenholde priser fra diverse e-forhandlere og for det har adskillige e-forretninger set sig tvunget til at nedskære salgsværdien på produkterne – til juniorer, og yderligere også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange byde på levering uden betaling.

Det kan stadigvæk blive profitabelt at se nærmere på enkelte outlets på nettet efter udsalg før du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at opnå den skarpeste pris.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et tilbud som fx ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere regningen af flere omgange.

Forinden nogen bestiller på en online shop burde man i og for sig have øje for butikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig morsomt.

En anden mulighed kunne være at se om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en garanti for at webshoppen accepterer de danske love, tillige med at netbutikken nu og da revideres af eksperter som har indsigt i de gældende regler. Det giver dig lejlighed til support, hvis du udsættes for problemer med din bestilling.

Et stort udvalg af muligheder for fragt

Trustpilot giver dig de facto pålidelige løsninger til at fortolke ret mange forhenværende forbrugeres tanker og derved foreslår vi, at du gennemsøger e-forretningens omtaler forud for at du køber.

Facebook tilbyder dig tilsvarende temmelig passende genveje til at få indsigt i e-forretningens troværdighed. I øvrigt er der endda online firmaer som giver folk mulighed for at afgive en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi arbejder sammen med en mængde online webshops i form af at vi præsenterer virksomhedernes varer, og tager imod betaling når den person vi sender videre laver et køb.

Data om tilbud og e-butikker understøttes løbende, men vi ønsker ikke at tage ansvar for ændringer der muligvis er lavet efter at vi sidste gang opdaterede vores oplysninger.